Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007

Hell 's Kitchen

Το Hell 's Kitchen είναι ένα νέο cafe και εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κοντζιά. Βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο και έχει πάρει το όνομά του από την αντίστοιχη γειτονιά της Νέας Υόρκης. 

Στην καρδιά μιας γειτονιάς μεταναστών, ο χώρος είναι ζεστός και φιλόξενος, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα στοιχεία από βιομηχανικό design. Η κουζίνα είναι ανοιχτή προς τον κόσμο και το service φιλικό και εξυπηρετικό. Η μουσική δένει ιδανικά με το περιβάλλον, με στοιχεία από jazz και world music.
Όσο για το φαγητό; Πιάτα ημέρας, όπως σαλάτα με φακές και κους κους, σπαγγέτι με σολωμό και σάλτσα πέστο, ποικιλία από σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, burgers και σάντουιτς για ένα ελαφρύ γεύμα, αλλά και ζυμαρικά ή πιάτα με  κρέας. Για επιδόρπιο είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς ανάμεσα στη μηλόπιτα, το brownie και τα υπόλοιπα γλυκά. Πάντως, ακόμη και αν δεν παραγγείλετε κάποιο γλυκό, το κατάστημα θα σας προσφέρει ένα κουταλάκι με κρέμα, καραμέλα και καρύδι!
Το βράδυ ο χώρος προσφέρεται περισσότερο για ποτό, γι' αυτό αν σκοπεύετε να δειπνήσετε, καλό είναι να τηλεφωνήσετε προηγουμένως για να δείτε τι υπάρχει διαθέσιμο.

Κλεισθένους 13, Πλατεία Κοντζιά
τηλ. 210 5241555

Δεν υπάρχουν σχόλια: