Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Τί δεν μου αρέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αρχίζω...

  1. Τα γήπεδα που ακόμα και οι έχοντες τεχνική δεν μπορούν να κάνουν ένα κοντρόλ της προκοπής, η μπάλα φεύγει από τα πόδια τους και μετά την κυνηγάνε απο δω κ απο κει
  2. Το ότι οι παίχτες στην πλειοψηφία τους δεν έχουν διδαχθεί σωστά κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να μην έχουν τεχνική και κυρίως ισορροπία.
  3. Επακόλουθο του παραπάνω να πέφτουν στο χορτάρι με το παραμικρό άγγιγμα ή και από μόνοι τους
  4. Με συνέπεια να μην βλέπουμε μπάλα όχι 70 λεπτά αλλά ούτε καν 30.
  5. Σε αυτό βέβαια φταίει και το κοράκι με το σφυρίχτρα που σφυρίζει συνέχεια σε κάθε βλάκα που πέφτει και κυλιέται γιατί δεν έχει τη δύναμη και την αντοχή να σταθεί όρθιος.
  6. Αλλά όλα μαζί δένουν έλλειψη τεχνικής και από τους 2, οπότε θα την φας την καλαμιά περιποιημένη και ξέρεις ότι ο βλάκας θα σφυρίξει όπως και να έχει.
  7. Όλα τα παραπάνω κάνουν το παιχίδι απελπιστικά αργό και άτεχνο ενώ οι επιθετικοί ειδικά που θα έπρεπε να είναι σφαίρα λειτουργούν με τη λογική "κάτσε τούρκε να γεμίσω". 35 ώρες για ένα έρμο κοντρόλ και σουτ δεν μιλάω για πλασεδάκια στην κίνηση και άλλα τέτοια διαστημικά.
  8. Το ότι ο βάζελος έχει εδώ και πόσα χρόνια να φτιάξει το γήπεδο όπως και άλλες ομάδες και αντί να λένε στον κόσμο τα προβλήματα που προκύπτουν και να δίνουν ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα τους πουλάνε φούμαρα με μακέτες.
  9. Το ότι οι παίχτες των μεγάλων ομάδων απολάμβαναν (και τώρα απολαμβάνουν σε μικρότερο βαθμό) την ασυλία όλων -διαιτητών, δημοσιογράφων, φιλάθλων- και μπορούν να συμπεριφέρονται αντιαθλητικά μέσα στο ματς, να κλαδεύουν και να μην τρέχει τπτ ενώ μόλις τραυματιστεί ένα " βαφτισμένο αστέρι" τρέχουν όλοι να βρούν το κακόμοιρο το 22χρονο που τον χτύπησε στη φάση για να ζητήσει συγνώμη.
Αυτά περίπου...νομίζω....σε άλλο post θα μιλήσω ειδικότερα...

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εμενα δεν μου αρεσει το ιδιο το ποδοσφαιρο...Αστα να πανε...