Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Make money Online

Click to Read

Η μόδα στις δυνατότητες απόκτησης εισοδήματος on-line επεκτείνεται πέρα από το μοντέλο φιλοξενίας διαφημίσεων που διαδόθηκε μέσω του Google AdSense. Για την ακρίβεια οι "νέες" ιδέες εκμεταλλεύονται ακριβώς αυτή την ανάγκη όσων φιλοξενούν διαφημίσεις στις ιστοσελίδες τους για να αποκτούν όσο περισσότερα click/day. Ο αριθμός αυτός επιθυμούν να υποστηρίζεται από έναν όσο το δυνατόν σταθερότερο αριθμό επισκεπτών που δεδομένα θα συνεισφέρουν στα κέρδη τους. Για το λόγο αυτό είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν ουσιαστικά τα κέρδη τους με αυτούς που τους τα φέρνουν. Υπάρχουν πλέον αρκετές υπηρεσίες που με γνώμονα τα παραπάνω και σε ένα πνεύμα επιχειρηματικότητας όπου άπαντες κερδίζουν (άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο) προσφέρουν extra εισόδημα που μπορεί να θεωρηθεί από άλλους μικρό χαρτζηλίκι μέχρι κανονικός μισθός.

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό είναι κατά πόσο είναι νόμιμα όλα αυτά. Θεωρητικά λοιπόν είναι απόλυτα νόμιμα. Το ερώτημα είναι κατά πόσο οι εταιρίες αυτές πληρώνουν τους χρήστες που εγγράφονται και περνάνε αρκετή ώρα κλικάροντας όταν συγκεντρωθεί το ποσό που είναι το minimum για αποταμίευση. Εκεί αρχίζουν διάφορα σενάρια τα οποία απαιτούν προσοχή ώστε να μην περάσετε την ώρα σας χωρίς να πάρετε τίποτα στο τέλος. Η απλή συμβουλή είναι να ψάξετε πολύ καλά τις υποσχέσεις κάθε υπηρεσίας, τον τρόπο πληρωμής καθώς και να δείτε τη γνώμη των άλλων για αυτήν προτού συμμετέχετε. Η κοινότητα των χρηστών που συμμετέχουν σε τέτοια πλάνα έχουν δημιουργήσει διάφορα forum στα οποία μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Ενδεικτικά:

Μέχρι στιγμής φαίνεται πώς το http://bux.to έχει κερδίσει αρκετούς χρήστες και φαίνεται ότι τηρεί κάποια φερεγγυότητα. Το θετικό του είναι ότι δεν είναι αναγκαίο να έχετε πιστωτική κάρτα αλλά με έναν λογαριασμό στο paypal, που πραγματικά σας γλιτώνει από το φόβο της κλοπής πολύτιμων δεδομένων και χρημάτων.
Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως η λογική απόκτησης περισσότερων χρημάτων σε όλες αυτές τις υπηρεσίες είναι η απόκτηση referrals. Ζητούμενο εκτός από τα δικά σας click είναι να αποκτήσετε δηλαδή άτομα που θα θέσουν εσάς ως το άτομο που τους σύστησε το site και μέσω των οποίων θα κερδίζετε κ εσείς πολλαπλάσια από τα δικά σας click και ανάλογα με τα click που οι ίδιοι θα κάνουν. Το σύστημα αυτό ιεραρχίας είναι γνώριμο από διάφορες εταιρίες πωλήσεων και promotion αλλά και από e-mail που έχουν κυκλοφορίσει κατά καιρούς που υπόσχονται ότι σε όσους περισσότερους προωθηθεί το μήνυμα και αυτοί με τη σειρά τους προωθήσουν το μήνυμα σε άλλους αυξάνονται τα κέρδη για τους κόμβους της αλυσίδας.

Click to Surveys

Μια πιο απλή μέθοδος είναι η δυνατότητα συμμετοχής σας σε έρευνες που αφορούν διάφορα θέματα με σκοπό τη συγκέντρωση δημογραφικών στοιχείων, προτιμήσεων με κάποια δεδομένη αμοιβή ανά έρευνα. Ενδεικτικά αν και ένα search θα βρείτε αρκετές επιλογές:

Γενικά

Τέλος το www.makemoneyonline.gr προσφέρει αρκετές πληροφορίες για όλες τις επιλογές απόκτησης εισοδήματος μέσω internet περιλαμβάνοντας auctions kai high yield investment programs (τα οποία δεν κατέχω και όταν μάθω περισσότερα θα σας ενημερώσω).
Και για να μην μιλάμε μόνο για το Adsense δείτε και την υπηρεσία του in.gr που ονομάζεται InClicks και είναι ένα σημαντικό ελληνικό βήμα προς το μοντέλο του Google.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΦΑΣΗ?

Unknown είπε...

αρκετά πιθανό. ξέρω 1-2 άτομα που έχουν πάρει λεφτά έτσι αλλά θέλει να κοιτάς συχνά τις κριτικές των άλλων ώστε αν διαπιστωθεί κλεψιά να το παρατήσεις